Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Veggie 4u, de winnaar van de Vegan Awards 2016

De Vegan Awards 2016 zijn zondagavond uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. De stembussen waren van 1 tot en met 20 november geopend via veganawards.nl. Het publiek kon stemmen op een van de zeven genomineerden met een vegan of vegan friendly aanbod in zeven categorieën. In totaal werden maar liefst 15.758 stemmen uitgebracht. Veggie4U won in de categorie ‘Beste vegan (friendly) (web)winkel’ met hun winkel in Den Haag.

Ook dit jaar heeft de uitreiking plaats gevonden op de VegFestNL 2016 in de Jaarbeurs Utrecht, het grootste vegan event in Nederland.

Veggie 4u, Weimarstraat 76 in Den Haag, is een supermarkt waar je een variatie aan nationale en internationale veganistische en vegetarische producten kunt kopen, die diervriendelijk, duurzaam en, als klanten dat wensen, ook nog allergievrij zijn. Dat is uniek in Nederland.

Op 4 februari 2013 opende Veggie 4U haar deuren en is nog steeds druk met het uitbreiden van het assortiment met veganistische en vegetarische voedingsmiddelen en cosmetica.

Website http://www.veggie4u.nl / webshop http://www.webshop.veggie4u.nl/

Plaats een reactie