Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Jeugdcircus Circaso komt met een nieuwe wintervoorstelling

Circaso neemt je mee het nieuwe jaar in. In deze mooie voorstelling springen, stappen of vliegen veertien jonge leerlingen van oud naar nieuw. Wat hebben ze meegemaakt in 2016 en waar kijken ze naar uit in 2017? Kom genieten van deze ijzig koude, en tegelijkertijd vurig warme, circusvoorstelling: Gamla och Nya (oud & nieuw).

Word sponsor!

Voor het mede mogelijk maken van deze voorstelling is er een crowdfunding-actie ingezet, via www.voordekunst.nl. Wat er nog nodig is: een mooi decor, winterse kostuums en een passend lichtplan. Daarbij kunnen wij iedere financiële hulp gebruiken. Natuurlijk geven wij daar iets voor terug. Word jij ook sponsor? www.voordekunst.nl/projecten/5097

Speeldata

-Gymzaal Teijlerstraat 126 (kaartverkoop aan de deur)

Di 27 december, 16.00 uur

Do 29 december, 16.00 uur

-Diamanttheater (kaartverkoop via info@diamanttheater.nl)

Za 7 januari, 15.30 uur

Plaats een reactie