Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Geen eenzame Kerst in Segbroek!

Op 26 december opent Dienstencentrum Copernicus aan de Daguerrestraat 16 in Den Haag wederom de deuren voor een bijzondere Kerst. Evenals vorige jaren biedt het centrum een gevarieerd programma voor iedereen die zich met Kerst eenzaam voelt en/of gewoon de gezelligheid zoekt.

Kerst vier je samen in Dienstencentrum Copernicus!
In 2011 organiseerde Dienstencentrum Copernicus voor de eerste keer een bijeenkomst met Kerst. Het is die dag gebleken dat er duidelijk behoefte was voor wijkbewoners om juist met Kerst een leuke middag bij te wonen. Daarom is besloten ieder jaar het centrum met Kerst te openen. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom voor een gezellige middag waar u buurtgenoten kunt ontmoeten.
Er is een workshop Nieuwjaarskaarten maken, waar u gratis aan kunt meedoen. Daarnaast kunt u genieten van een aantal bijzondere optredens: er is een programma met bekende en minder bekende kerstliedjes en de Beat geeft een optreden met djembés. U kunt ook zelf eens proberen op zo’n trommel te spelen! Voor de liefhebber draaien we een bingo. Het belooft een bijzondere middag te worden.

Aan het begin van de avond staat een sfeervolle maaltijd gereed. Rond 20.00 uur sluiten we Kerst af. Wij willen u vragen u vooraf aan te melden.
Dit kan via e-mail: dccopernicus@gmail.com, via telefoon 070 – 360 3232 of door even langs te lopen bij Dienstencentrum Copernicus op vrijdag.
Datum: 26 december 2016 Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur
Plaats: Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16 in Den Haag

Plaats een reactie