Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Agenda VÓÓRWelzijn

14 december

Kerstmarkt Jonker Frans

Een kerstmarkt vol informatie, artikelen en eten. Bezoekers kunnen deelnemen aan het activiteitenaanbod van Jonker Frans, zoals de workshop ‘creatief’: samen met wijkbewoners en cliënten van organisaties kerststukken en kerstkaarten voor de kerstmarkt maken.


December

Kerstdiner voor senioren

De Regenvalk, Weimarstraat 69, organiseert een kerstdiner. Voor meer informatie kunt u terecht in De Regenvalk.


27 december

Sociale ontmoeting

(Door jongeren voor jongeren georganiseerd) Van 16.00 tot 18.00 uur bij Buuthuis 3.


28 december

Happy Kidsclub ‘de Blauwe Pannen’

Open instuif! Van 13.00 tot 16.00 bij Buuthuis 3.


29 december

Sociale ontmoeting

(Door jongeren voor jongeren georganiseerd). Van 16.00 tot 18.00 uur bij Buuthuis 3


30 december

Basketbaltoernooi

(Open Court) in samenwerking met Seagulls en St4r. Van 17.00 tot 23.00 uur bij Sporthal Gaslaan


Van 27 december tot en met 31 december

Hapsnapactiviteiten

De jeugdwerkers delen vuurwerkbrillen uit en gaan met de jeugd in gesprek. Mocht je ideeën hebben voor een leuke uitdagende activiteit, dan kun je een voorstel doen bij één van de jeugdwerkers. Neem voor meer info contact op met Jeugdwerk VÓÓRWelzijn: 070-2052660


30 en 31 december

Bus Speciale Vuurwerkvoorlichting

De jeugdwerkers rijden met de Sport- en Spelbus door de wijk en delen vuurwerkbrillen, aansteeklonten en gehoor-beschermers uit. Kinderen, tieners, jongeren en volwassen die zij tegenkomen op straat krijgen informatie en voorlichting over het veilig afsteken van vuurwerk.


3 januari

Happy Healthy New Year

Gezond het nieuwe jaar in, voor jongens en meiden. Een middag die in het teken staat van dans, sport, muziek en gezonde hapjes maken! Aan het einde van de middag krijgt iedereen een happy healthy goody bag! Van 12.00 tot 15.00 uur bij Buurtcentrum het Lindenkwadrant, 2de de Braamstraat 6


7 januari

Snertklussen in Buurtmoestuin de Braamhof

Samen klussen in de Braamhof: de tuin opruimen, nieuwe aarde in de bakken, winterplanten in de tuinkas planten en een moestuinplan schrijven voor het nieuwe seizoen. Tussendoor wordt er gezorgd voor een lekkere lunch – met natuurlijk snert! Deze dag is voor jong en ouder! Van 10.00 tot 16.00 uur bij Buurtcentrum het Lindenkwadrant, 2de de Braamstraat 6

Plaats een reactie