Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Agenda Emma’s Hof

1 januari 2017
Op nieuwjaarsdag spelen twee blazersensembles bij Emma’s Hof. Ons Haagse ‘Eigen Hulp’ met meer dan 20 orkestleden speelt nu al voor het 5e jaar achtereen het nieuwjaarsconcert.in Emma’s Hof. Zij spelen regelmatig bij loopevenementen zoals bij de marathon in Rotterdam en in augustus 2016 speelden ze in het Franse Lille. Dit jaar speelt ook straatorkest TOOS. Zij speelden ook twee keer eerder in Emma’s Hof. Het 15-koppig straatorkest TOOS is al sinds 1986 een straatorkest met een heel eigen gezicht en een unieke klank. Alle buurtgenoten zijn van harte welkom om s middags op 1 januari het glas te komen heffen.

Plaats een reactie