Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Voor elk wat wils op sfeervolle kerstmarkt ‘Jonker Frans’

De gezellige kerstmarkt, die sinds enige jaren op “Jonker Frans” wordt gehouden, begint een goede traditie te worden. Ook dit jaar is er weer een mooie samenwerking met VoorWelzijn, Middin en Florence. Op woensdag 14 december a.s. is iedereen opnieuw van harte welkom binnen dit Haagse woonzorgcentrum. Dan staan daar tal van kraampjes opgesteld waar voor ieders smaak iets te vinden is. Zo kun je tegen een schappelijk prijsje allerlei leuke cadeautjes, sieraden en sjaals aanschaffen. Maar de meeste standjes ademen natuurlijk de sfeer van de komende feestdagen. Voor wie het leuk vindt om met het oog hierop creatief aan de gang te gaan, is er bijvoorbeeld workshop waar je zelf kerststukjes- en kaarten kunt maken en meenemen.

Verder kun je met een beker warme chocomelk of glühwein in de hand luisteren naar Kerstverhalen welke door de Bibliotheek Segbroek worden voorgelezen. Voor de kleintjes is er een grabbelton, wordt er geschminkt en is er een grote, opblaasbare kerstman waarmee je op de foto kunt.

Vooruitlopend op de laatste dag van de maand zijn er bovendien volop oliebollen te verkrijgen. Dat allemaal onder het toepasselijk gezang van een koor, waardoor deze kerstmarkt beslist een aanrader is voor jong en oud!

Het woonzorgcentrum ‘Jonker Frans’, is te vinden aan het Newtonplein 100 in Den Haag. De kerstmarkt duurt van 14.00 tot 16.30 uur en de toegang is gratis.

 

 

Plaats een reactie