Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Speak out! – Jongeren wisselen ervaring uit in Herschelstraat

SpeakOut! is een driedaagse training van de UNPO, met als doel om zowel jongeren uit inheemse bevolkingsgroepen en minderheden als Nederlandse jongeren bij elkaar te brengen in een interactieve en leerzame setting. De training zal plaatsvinden van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 november (van 09.00 – 17.00), aan de Herschelstraat 21A, 2562 JN, Den Haag. Info:Danique de Jonge (d.dejonge@unpo.org)

UNPO (Unrepresented Nations and Peoples Organisation) is een internationale democratische, geweldloze lidmaatschapsorganisatie die onvertegenwoordigde en gemarginaliseerde volken wereldwijd vertegenwoordigd. De leden van UNPO zijn minderheden, inheemse volken en onvertegenwoordigde landen en gebieden. UNPO probeert de oorzaken van deze marginalisatie aan te pakken, in samenwerking met de leden, door via democratische middelen informatie te verschaffen en creatieve en geweldloze activiteiten te ontplooien. Wij doen dit onder andere door middel van internationale trainingen.

UNPO heeft in afgelopen jaren al meerdere SpeakOut! events georganiseerd en wil dit jaar wederom SpeakOut! 2016 organiseren. Het doel van deze training is om zowel jongeren uit inheemse bevolkingsgroepen en minderheden als Nederlandse jongeren bij elkaar te brengen in een interactieve en leerzame setting. Door middel van workshops zullen de deelnemers niet alleen ervaringen met elkaar delen en van elkaars inzichten leren, maar ook langdurige relaties creëren met andere jonge mensenrechten activisten en vertegenwoordigers van gemarginaliseerde bevolkingsgroepen.

http://unpo.org/article/19492 (English)

unpo

Plaats een reactie