Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ideeen voor de wijk via de Buzzbus op het Regentesseplein

Zaterdag 26 november stond de welbekende rode dubbeldekker van de Gemeente op het Regentesseplein. In de bus konden wijkbewoners hun voorstellen kwijt om de buurt te verfraaien. Weesfietsen konden ingeleverd worden bij het Kringloopbedrijf van Schroeder en wethouder Joris Wijsmuller hield spreekuur.

De actiegroep van de Regentesselaan bood de wethouder en de ambtenaren een gebreide shawl aan met de leus “ Laat de Regentesselaan bewoners niet in de kou staan”. Deze actie onderstreepte het belang van het toekennen van een budget om aan de beloofde opknapbeurt van de middenberm te gaan beginnen. De vrijwilligers van wijkpark de Verademing vroegen nogmaal om steun bij de wethouder voor de vervanging van de professionele beveiligers aldaar. Een wijkbewoonster vroeg Joris om zich alsnog in te zetten voor theatergroep De Appel.

Al met al een levendige manifestatie en we zijn benieuwd naar de prijswinnende plannen van de wijkbewoners.

Plaats een reactie