Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Beeldhouwen in de kerstvakantie voor kinderen, tieners en (groot)ouders

Het Haags Kinderatelier organiseert in de kerstvakantie van donderdag 29 december en zondag 8 januari familieworkshops met een spannend nieuw thema. Bijna elke dag is er een activiteit n.a.v. een verhaal over een beroemde kunstenaar/beeldhouwer.

kinderatelier-1

Op dinsdag 3 januari bijvoorbeeld kunnen kinderen en tieners gezellig met hun (groot)ouders een kleurrijke kunstboom creëren naar aanleiding van de Nederlandse COBRA-kunstenaar Karel Appel. De workshops vinden plaats in Atelier Van Speijk aan de Van Speijkstraat 153a.

Kijk op de website voor het volledige programma. De workshops zijn voor kinderen en volwassenen van 2-100 jaar. Ervaring is niet vereist, want het lukt altijd onder leiding van de professionele kunstenaar-docent. Per persoon kost het  € 10. Met Ooievaarspas  € 3,50 of € 5,-. Er is plaats voor 12 deelnemers per workshop.
Reserveren is dus noodzakelijk en kan via 070-3633745 of www.haagskinderatelier.nl/agenda

Plaats een reactie