Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Geld overhouden in plaats van uitgeven?! 

Wie wil dat niet?? Op dinsdag 18 oktober van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Segbroek Deelt de workshop ‘Profiteren van DELEN in je eigen wijk’
delen-is-vermenigvuldigen1
 
Locatie: wijkcentrum De Regenvalk, Weimarstraat 69, 2562 GR Den Haag
 
GRATIS voor Ooievaarspashouders
Wist je… dat er allerlei mensen en organisaties in je buurt zijn die spullen, auto’s, maaltijden of hulp aanbieden waar je gebruik van kunt maken? Handig, goedkoop of zelfs helemaal voor niets!
Als Ooievaarspashouder bieden we je de gratis workshop ‘Profiteren van DELEN in je eigen wijk’ aan waarin je kennismaakt met deze nieuwe mogelijkheden (zgn. ‘deelinitiatieven’).
INHOUD
Tijdens de workshop vertellen we je wat er aan ‘delen’ in je eigen buurt te vinden is. Je gaat concreet aan de slag, zodra je aan het eind van de workshop zelf iets kunt regelen (of hebt geregeld!). Je weet hierna hoe je geld kunt besparen of als aanbieder op een deelplatform (bijv. met je auto, gereedschap etc.) een centje kunt bijverdienen.
 
Gratis maaltijd en kortingsbon!
Als beloning voor jouw nieuwsgierigheid trakteren we je ook nog op: een gratis maaltijd van een thuiskok van Thuisafgehaaldén een kortingsbon t.w.v. € 10,00 bij gebruik van een deelauto via SnappCar.
 
AANMELDEN
Geef je nog snel op voor de workshop per e-mailadres info@segbroekdeelt.nl!
 
De workshops ‘Profiteren van DELEN in je eigen wijk’ worden georganiseerd door Segbroek Deelt. Zit je op Facebook? Like onze pagina www.facebook.com/SegbroekDeelt!

Plaats een reactie