Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Dinsdag 25 oktober: Eerste Hulp Bij Stadmaken

Bemoei je met je eigen stad! Er zijn steeds meer mogelijkheden voor bewoners, organisaties en ondernemers in Den Haag om zelf de stad te maken: Een lelijk plein omtoveren in een schitterende moestuin, een leegstaand schoolgebouw gebruiken als kunstlokalen of een griezelige straathoek opknappen tot een ontmoetingsplek. Benieuwd naar hoe dat moet, wat de mogelijkheden zijn en wie je daar allemaal bij kunnen helpen? Kom dan naar:

Eerste Hulp Bij Stadmaken
Dinsdag 25 oktober van 18u – 21.30u in Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120
(flyer in de bijlage)

Aanmelden kan via info@ruimtevoordestad.nlBewoners kunnen de Werkplaats bezoeken waar zij met een idee / initiatief langs een soort routekaart worden geleid. Die routekaart bestaat uit kraampjes met de volgende onderwerpen:

1) Van initiatief naar plan
2) De goede contacten en draagvlak in de buurt
3) De juiste locatie
4) Van plan naar ontwerp
5) Middelen
6) Realisatie

Hieraan werken o.a. Haag Wonen, Fonds1818, Kantorenloods, Duurzaam Den Haag, Broedplaatsmakelaar en Steadion mee.

pdf: FLYER

In de Ideeënkamer presenteren andere initiatiefnemers hun (gerealiseerde) initiatieven en kan worden gewerkt aan het opknappen van lelijke plekken in Den Haag enz. Joris Wijsmuller opent de bijeenkomst en zal met bewoners in gesprek gaan. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Iedereen is welkom.

Plaats een reactie