Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Stoppen met roken challenge

Pluhz gaat de komende maanden in samenwerking met de Gemeente Den Haag onze stad helpen te stoppen met roken. Dit doen we met de zogenaamde ”Stop met Roken Challenge!” In de maanden november, december en januari krijgen 200 bewoners uit Den Haag hulp om te stoppen met roken met bijeenkomsten en een online coachingstraject. Onder anderen de gemeente, ziekenhuizen Bronovo en Westeinde en huisartsenkring Den Haag doen mee.
In een eerder kleinschaliger project is het maar liefst 60% van de deelnemers gelukt om te stoppen! Dat smaakt naar meer.
Bewoners kunnen zich tot woensdag 26 oktober inschrijven.
Marius van der Have

Plaats een reactie