Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Proef de Buurt! Regentessekwartier

logo-proef-de-buurt-2016

Op 5 november organiseren Dienstencentrum Copernicus en Wijnhandel Versluis een proeverij van culinaire specialiteiten uit de buurt (Weimarstraat-Oost en omgeving). Na drie succesvolle wijnproeverijen pakken de organisatoren het dit jaar nog breder aan: in samenwerking met een aantal culinaire bedrijven uit de buurt wordt het proefaanbod uitgebreid, zodat u niet alleen wijn kunt proeven, maar ook bier en verschillende hapjes.
Zo kunt u bij de stand van Lolapalooza proeven van hun heerlijke taarten, verrast Love & Peas u met Palestijnse lekkernijen, serveert ’t Drieluik culinaire hapjes en laat Boerenlandleven Jantje u kennismaken met verschillende kazen en zuivel. Ay-ben heeft Turkse lekkernijen en bij VuVu staat de Vietnamese keuken in het middelpunt. Wijn & Kunst stellen één minder bekend wijnland centraal en omlijsten dat met kunst uit eigen atelier, terwijl Vino Vero u laat proeven van ecologische en natuurzuivere wijnen. 3TREES, dat in hetzelfde pand gevestigd is, stelt keramiek ten toon. En natuurlijk heeft Wijnhandel Versluis een uitgebreid aanbod wijnen en bieren en een flinke dosis advies in de aanbieding. En om af te ronden laat Kali Tengah u genieten van bijzondere thee en koffie.
Voor het eerst is er ook een kleine kunstexpositie. Alle winkels vindt u in de Weimarstraat tussen Suezkade en Regentesseplein, behalve ’t Drieluik (Kepplerstraat). Het idee is simpel: voor € 5,00 koopt u een kaartje bij een van de deelnemende winkels, herkenbaar aan de raamposter, en krijgt daarvoor bij de ingang acht bonnen die u naar believen kan inwisselen bij de stands van uw keuze. De deelnemers geven ook graag advies over bijzondere smaakcombinaties met bijvoorbeeld wijn of bier. U bent op zaterdag 5 november vanaf 18.00 van harte welkom uur in de Daguerrestraat 16

Plaats een reactie