Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Hemelse klanken Cantamus Alati (60) in Agneskerk

Dit jaar bestaat het koor Cantamus Alati uit Den Haag 60 jaar. Op 1 oktober a.s. is er in de Agneskerk aan de Beeklaan in Den Haag om 20.00 uur een bijzonder concert om dit jubileum te vieren.

Het koor voert The Rime of the Ancient Mariner uit, een compositie van Nico de Rooij. De Rooij heeft The Rime of the Ancient Mariner in 1998 gecomponeerd ter gelegenheid van het 75- jarig bestaan van de Haagse Vrije School. Destijds is een gedeelte van het stuk uitgevoerd met pianobegeleiding. Voor het concert van vandaag, een premiere, is er een orkestratie gemaakt en zijn er nieuwe digitale koorpartijen gemaakt door dirigent en de componist samen.
De uitvoerenden zijn: het gemengd koor Cantamus Alati, sopraan Charlotte Houberg, bas/bariton Pieter Hendriks, een koor van ouders en leerkrachten van Vrije School Wonnebald in The Rime of The Ancient Mariner, een koor van leerlingen uit klas 5 van Vrije School Wonnebald in Mirror of Perfection. Het Dordts kamerorkest begeleidt. Dirigent is Kees van der Linden.

U kunt kaarten voor dit bijzondere concert bestellen via de site en op 1 oktober aan de deur van de Agneskerk voor aanvang van het concert.

Meer informatie: bij Inge Duin, bestuurslid PR. Tel: 070 – 3584907
Flyer (pdf’)

Plaats een reactie