Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ghalia Benali – Concert | Food | Film | Q&A

Op 1 oktober staat de Tunesische Ghalia Benali in Theater De Nieuwe Regentes (DNR) te Den Haag, met een concert én de voorpremière van de speelfilm As I Open My Eyes, waarin zij een hoofdrol speelt. De film speelt zich af aan de vooravond van de Jasmijnrevolutie en viel in Venetië en Dubai in de prijzen. https://www.youtube.com/watch?v=qorZgBygDaU

Vorig jaar stond Ghalia bij ons op het podium tijdens A Tribute to Oum Kalthoum, de dag na de aanslagen in Parijs. Door de gebeurtenissen kreeg het concert een bijzondere lading; er ontstond een intens gevoel van saamhorigheid. Met Oum Kalthoum als lichtend voorbeeld van een grote artiest die haar kunst gebruikte om mensen samen te brengen werd de avond ondanks alles een prachtig muzikaal feest. Van de aanslagen zijn we voorlopig niet af, des te belangrijker om af en toe een warme Arabische wind te laten waaien die de schoonheid van de Arabische cultuur laat zien en voelen.https://www.youtube.com/watch?v=qjaKnV6ozrc

Tickets

Plaats een reactie