Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Voortgang Energiekwartier

In het aprilnummer van KN schreven we over de ontwikkelingen rond de nieuwbouw in het gebied rond het Esperantoplein. Inmiddels zijn de bouwactiviteiten in volle gang. Het gebouw Edison, voor vrije sector koopwoningen, aan de Loosduinseweg, zal als eerste gereedkomen. Vervolgens komen de huurwoningen in het naastliggende Volta Gebouw gereed. Inmiddels is bekend dat er in het voormalige Magazijngebouw, het gebouw aan het water achter de Electriciteitscentrale, 72 woonunits voor jongeren/studenten komen. De websitewww.energiekwartier.nl geeft actuele informatie over alles wat in dit gebied gebeurt. Abonneren op de Nieuwsbrief kan via deze website.

Plaats een reactie