Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Bent u mantelzorger en zoekt u ondersteuning?

Bent u door omstandigheden mantelzorger en heeft u behoefte aan ondersteuning om de taak, hoe moeilijk dit soms ook is, even los te laten en tijd voor uzelf te maken? Dan biedt Vóór Welzijn hier een oplossing voor namelijk; de mantelzorgbrigade.
De mantelzorgbrigade biedt hulp aan zelfstandig wonende ouderen en hun mantelzorgers. Soms hebben ouderen door een chronische ziekte, handicap of verschijnselen van dementie veel hulp nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Hulp komt dan van mantelzorgers, zoals partner, familie, buren, vrienden. Vrijwilligers van de ouderenconsulenten van Vóór Welzijn kunnen deze zorg regelmatig overnemen om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten.
Denk hierbij aan praktische zaken zoals een boodschap, lichte taken of een luisterend oor!
Neem voor meer informatie contact op met de ouderenconsulent van Vóór Welzijn, Jeroen van Rossum. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Voor meer informatie: Jeroen van Rossum, Vóór Welzijn,’t Lindenkwadrant, 2e Braamstraat 6, 070-205 24 80, j.vanrossum@xtra.nl. Nu ook op facebook! Ouderenconsulenten Segbroek Voor Welzijn

Plaats een reactie