Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

ALLES KIDS! Open podium voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Laat zien wat je kunt in Theater De Nieuwe Regentes
Wo. 07 sep 2016 | 14:30 | KLEINE ZAAL | Online €5 | Kassa €6!

Kun je goed dansen, zingen of een instrument bespelen? Of speel je zelfs al in een band? Is jongleren misschien meer jouw ding of kun je het publiek aan het lachen maken? Meld je dan aan voor het open podium ‘Alles Kids’ in Theater De Nieuwe Regentes en laat je talent zien!

Voorrondes:
De voorrondes zijn op woensdagmiddagen vanaf 7 september, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen. Laat dan zien wat je kunt in de Kleine Zaal van het theater. Naast het publiek van ouders en vriendjes bepaalt een vakjury of je door mag gaan naar de finale. Net als op TV!

Wo 7 september 14:30 uur open podium dans
Wo 7 september 16:00 uur open podium theater
Wo 14 september 14:30 uur open podium muziek
Wo 14 september 16:00 uur open podium zang
Wo 21 september 14:30 uur open podium divers
Wo 21 september 16:00 uur open podium divers

Finale: Zondag 9 oktober
Tien acts worden door echte artiesten gecoached om zondag 9 oktober op te treden in de grote zaal van het theater, compleet met microfoon, licht en geluidseffecten. Word jij die middag door de jury of het publiek -met de applausmeter- gekozen tot de beste van alle kids uit de buurt?

Aanmelden:
Stuur een mail naar educatie@denieuweregentes.nl met je naam, leeftijd, j/m, de naam van je school, je e-mailadres en eventueel telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Vergeet ook niet te vermelden of je alleen optreedt of met een groepje en met welk onderdeel: zang, dans, theater, muziek of iets anders.

Plaats een reactie