Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

2 en 3 september: Jazz op het Koningsplein

Jazz in de Regentes is een initiatief vanuit de wijk Regentessekwartier in het stadsdeel Segbroek. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2016 tussen 17.00 en 23.00 uur zal het Koningsplein opgeluisterd worden met Jazz bands en enkele leuke foodtrucks. U kunt genieten van live muziek, gezellige mensen en lekker eten & drinken. Het team van het buurtcafé Sint Joris en de Draek tapt op het festivalterrein een lekker biertje.

Het Zeeheldenkwartier kent al ruim twee decennia het Zeeheldenfestival. Het Koningsplein met het beeld ‘De Speler’ in het hart, wacht al jaren op een vergelijkbare hit. Een festival om je hoed voor af te nemen. Dat zit er nu aan te komen.

Enkele van de optredende muzikanten zijn: Marjorie Barnes, het Jazz Circus Collective, Bellita Caroll, Michael Eschauzier (toetsenist bekend van Boom Boom Mancini tot Shocking Blue) en DJ Ome Steef.  Voor het volledige programma check: www.jazzinderegentes.nl

Jazz in de Regentes wordt ondersteund door stichting Jazz in de Gracht. Dit festival staat al jaren bekend om z’n gezelligheid en leuke muziek op de Haagse grachten. Het Koningsplein Jazz festival belooft een kleinschalig maar superleuk buurtfestival te worden. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis.