Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

10 oktober 2016: Gezond en Wel Beurs Segbroek

Zoekt u informatie over gezond en vitaal ouder worden en zelfstandig blijven wonen? Bezoekt u dan de gezellige en informatieve Gezond en Wel Beurs. Deze beurs vindt voor de vierde keer plaats en wordt gehouden op maandag 10 oktober bij Buurt- en wijkvereniging De Jasmijn, 2e Braamstraat 11, van 13.00 tot 16.30 uur.

Organisaties op het gebied van wonen, zorg, welzijn, praktische hulp en vervoer kunnen u informatie geven over bijvoorbeeld thuiszorg, ondersteuning in huis, praktische diensten zoals boodschappenhulp, vervoersdiensten of de Burenhulpcentrale, woonzorgcentra, hulpmiddelen, gezond eten en koken, beweging, maaltijdverzorging, contact en vriendschap en nog veel meer.

Dit keer staat het thema ‘vitaliteit’ centraal in het kader van de maand van de vitaliteit. Ook wordt er ruimschoots aandacht besteed aan veiligheid in en om het huis, met de nadruk op hoe u babbeltrucs kunt herkennen.

Naast de stands kunt u uw bloeddruk laten meten, bloedsuiker laten prikken, een handmassage ontvangen, maaltijden proeven, meedoen met bewegingslessen en workshops volgen.

ouderen 2

De beurs wordt mogelijk gemaakt en georganiseerd door Coöperatieve Vereniging Plicare U.A. (onafhankelijke wijkverpleegkundigen), VÓÓR Welzijn, Anjo Abbink Reflexologie, Florence, HWW zorg en de Gemeente Den Haag.

De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Iedereen kan tussen 13.00 uur en 16.30 uur binnenlopen bij Buurt- en Wijkvereniging De Jasmijn, 2e Braamstraat 11 in Den Haag.

Plaats een reactie