Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Agenda bibliotheek Segbroek

Vrijdag 30 september van 14.00 tot 17.00 uur
Slimmer Segbroek 2
Beter lezen , schrijven of Nederlands spreken; ondersteuning bij het werken met de PC, laptop of tablet; hulp bij het invullen van formulieren of je weg vinden bij instanties. Er is genoeg te doen in de bibliotheek, ook als je niet van lezen houdt. Op vrijdag 30 september laten wij dat van 14.00-17.00 uur zien. Aanmelden hoeft niet, loop gerust binnen.

In de maanden juli en augustus zijn er geen speciale activiteiten in de bibliotheek. Dan worden de activiteiten voorbereid voor de maanden september t/m december en zelfs voor de eerste helft van 2017.

Plaats een reactie