Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Soundwalk Rewire festival 2016 ook nu nog online

Voor het  Haagse Hedendaagse Muziek festival Rewire heeft Watch That Sound een speelse en verrassende soundwalk gemaakt. Deze is nu ook on-line en ieder kan deze wandeling in het RegentesseKwartier zelf maken. Aan de audiobestanden hebben verschillende bekende of minder bekende wijkbewoners meegewerkt.

Deze wandeling vindt plaats in het Haagse Regentessekwartier en voert langs mooie plekken als Koningsplein, de Verademing en Keplerplein. Start bij Zaal 3 (Constant de rebequeplein). De staf van het festival heeft een aantal (11) kenmerkende buitenlocaties in het Regentessekwartier geselecteerd en aan de ontwerpers gevraagd daar een geluidswandeling voor te maken.

U kunt audio bestanden van deze wandeling zelf inladen op uw mobiel, tevens de route en de tekst printen.Deze geluiden kunnen worden ingeladen op mobiele telefoons. De audio is te downloaden via de link https://www.watchthatsound.nl/soundwalk
Als u op bovenstaande link klikt start het inladen automatisch.

Het beste effect  van de diverse geluiden en gespreks(flarden) krijgt u via gesloten hoofdtelefoons.

Meer info via www.watchthatsound.nl

 

Plaats een reactie