Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Heb je een gave act, meld je dan aan voor het Urban Wijkfestival BLOCKJAM XL

Urban Wijkfestival BLOCKJAM XL deze zomer !

Na een succesvolle eerste editie op 13 juni 2015 in het Bokkefortpark, wordt BLOCKJAM XL dit jaar omarmt door 4 stadsdelen: in Loosduinen (zaterdag 11 juni, Park Nieuw Waldeck), Laak (zaterdag 9 juli, Laakveld), Segbroek (28 augustus, Newtonplein) en Escamp (11 september, Zuiderpark) wordt, voor en door jongeren afkomstig uit de wijk, het Urbanwijkfestival Blockjam XL georganiseerd. Tijdens dit cultureel, creatief, informatief en sportief wijkevenement wordt groots uitgepakt met veel leuke activiteiten, workshops, optredens, een open podium en nog veel meer

Tussen 12:00 en 19:00 wordt een breed scala aan activiteiten georganiseerd waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Denk dan aan: breakdance- en streetdance workshops, voetbal- en panna clinics, thaiboks clinics, streetart- en graffiti workshops, longboarden, tennis workshops of een sutu-bord toernooi. Daarnaast zullen verschillende verenigingen, organisaties en instanties zichzelf presenteren, informatie verschaffen over hun vaste aanbod en worden er muziek workshops, optredens en presentaties verzorgt.

Open podium:

Gedurende de dag zijn er verschillende demonstraties en optredens op het podium maar is er ook plek om jouw talent te laten zien. Dus houdt je van zingen, dansen, muziek maken of heb je een gave act? Meld je dan aan voor het open podium via info@aight.nu

Meer informatie over het programma en de ontwikkelingen rondom BlockJam XL is te vinden op de websitehttps://www.blockjamdenhaag.nl of op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/BlockJamDenHaag

BlockJam XL wordt mede mogelijk gemaakt door: stadsdelen Loosduinen, Laak, Segbroek en Escamp, Fonds 1818, Stichting Boschuysen, Xtra Welzijn, Haags Pop Centrum, Stichting Aight