Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

David Olney met Daniel Seymour op bas – 19 mei – 20.30 uur

David Olney ontstijgt eigenlijk elke categorisering en doet dat nu weer door met een nieuwe sideman naar Europa te komen. Olney wordt op deze tour vergezeld door zijn Amerikaanse basspeler (elektrisch en grote bas) Daniel Seymour. Olney heeft ook een CD/DVD uit op SCR Holiday in Holland: voor het eerst op CD een live show opgenomen in Aalsmeer (Dec 2013), en op DVD beelden van die show, plus een interview en een aantal akoestische out-takes. Geweldig. Ook heeft Olney eindelijk 30 van zijn songs gebundeld in ’The Songs Of David Olney – Volume I. En heeft hij een klein boekje ‘A Month of Sonnets’ uitgebracht, een gedicht voor elke dag van de maand, waar je altijd weer een andere draai vindt dan je zou verwachten…. echt Olney-Aans !

Meer info: David Olney op youtube ………. en ………. Daniel Seymour op youtube 

Ook op 26 mei en 2 juni akoestische Singer/Songwriter concerten bij MUSEMIX CONCERTS/Societeit Engels