Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Speciaal ‘Musemix Concert’ in Societeit Engels

Donderdag 28 april in Societeit Engels

Wat er een paar jaar terug over Peter Mulvey werd geschreven staat nog steeds als een huis:
‘Singularly gifted’ volgens Mojo UK;
‘Peter Mulvey is all substance, which is his style’ volgens de Boston Globe’

‘Peter Mulvey is consistently the most original and dynamic of the US singer-songwriters to tour these shores. A phenomenal performer with huge energy, a quick fire, quirky take on life, and an extraordinary guitar style. A joy to see’volgens The Irish Times

In de afgelopen 20 jaar heeft Mulvey een rusteloos, eclectisch pad belopen als schrijver en muzikant en zich ondergedompeld in allerlei verschillende Americana stijlen zoals akoestisch, verhalend, Tin Pan Alley, jazz, rock, en poëzie. Hij is altijd aan het lezen, aan het luisteren en vindt niets mooier dan nieuwe dingen horen, of dat nu old-time fiddle tunes zijn, Argentijnse hip-hop of bar liedjes…. hij neemt al die ervaringen mee en maakt ze onderdeel van zijn leven.  Mulvey is een meedogenloos ‘tour beest’. Zijn motto is: ‘als je houdt van wat je doet, dan kan je elke dag werken’.  Maar het zijn toch zijn live optredens die het hem doen. Mulvey is de som van zijn delen; hij maakt gebruik van zijn grote muzikale erfenis en maakt er iets nieuws van om te komen tot dat vitale moment wat hem en zijn publiek samen brengt. “People need this. I need this. To come together in a room, to try to make music come alive, for real, for right now, and then to let it go & that is the whole deal for me.”

John Statz is een jonge singer-songwriter waarvan Mulvey zegt dat hij een van de beste is die hij ooit heeft gehoord. En wat doe je dan als je Mulvey bent? Dan neem je John Statz mee naar Europa en geeft hem kansen die anderen jou misschien ook hebben gegund en geef je aan je publiek nieuwe muziek door waarvan de kans groot is dat ze het goed gaan vinden.

Voor meer informatie: petermulvey.com en johnstatz.com/en op youtube: Peter Mulveyen John Statz

Musemix Concertreeks @ Sociëteit Engels
Koningin Emmakade 4-5B, 2581 JR
Den Haag

Contact: Tel.: 070 338 8708 – Email: concerten@musemix.com