Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

(Opening) expositie ‘Nick Twaalhoven Rocks’

OPENING zondag 10 april 15.00 – 18.00 | ROCKBORREL 17.00 – 18.00
We zijn blij met de expositie van de bijzondere neo-vintage pop-art schilderijenvan Nick Twaalhoven in onze de Rock Gallery. Nick gebruikt een heel eigen – en zeer tijdrovende – combinatie van technieken. De kunstenaar kan u tijdens de opening meer vertellen over hoe hij werkt!
Nick heeft een expressionistische schildersdrift en hij heeft het idee dat talent zich openbaart door zelfexpressie, niet altijd door scholing. Dit komt sterk terug in zijn schilderkunst: Schilderen is geen passie, maar een bittere noodzaak.
We nodigen van harte u uit om bij de opening van “Nick Twaalfhoven Rocks!” aanwezig te zijn.
BELANGRIJK:

Tijdens de opening is er natuurlijk ook onze rockborrel! Dus vanaf een uur of vijf kan iedereen die iets wil zingen, spelen of voordragen – mits rock ’n roll – zijn gang gaan. We hebben een simpele installatie met 2 microfoons, een electrische- en een acoustische gitaar.

Rock History Tour
PS Boek nu de Rock History Tour als uniek groepsuitje of ga mee op zaterdag 7 mei. ROCK HISTORY TOUR