Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Vrijwilligers boodschappendienst gezocht Segbroek

De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn Segbroek zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een uurtje per week vrij willen te maken om boodschappen te doen voor ouderen. Het gaat dan om ouderen die hier wegens omstandigheden niet meer toe in staat zijn. Momenteel zijn in Segbroek al 12 vrijwilligers bij de boodschappendienst werkzaam. In overleg met een (vaste) klant haalt de vrijwilliger éénmaal per week de boodschappen bij één supermarkt in de buurt.

Het is dankbaar en belangrijk werk en de gemeente beloont de vrijwilligers hier dan ook voor: jaarlijks is er een groot vrijwilligersfeest, vrijwilligers krijgen kortingen bij culturele activiteiten en toegang tot de webwinkel via denhaagdoet.nl. En soms kan een vrijwilligersvernoeming op het cv belangrijk zijn.

Neem voor meer informatie contact op met de ouderenconsulent van Segbroek, Jeroen van Rossum j.vanrossum@voorwelzijn.nl of 070-2052480.