Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Extra dag computerinloop Segbroek

Vrijwilligers van VÓÓR Welzijn verzorgen twee maal in de week een gratis computerhulp voor ouderen. U kon er al terecht met alle vragen op woensdag van 10.30 tot 12.30 en sinds januari 2016 is daar ook de computerinloop op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur bijgekomen. VÓÓR Welzijn organiseert deze gratis computerhulp in Buurtcentrum ’t Lindenkwadrant aan de 2e Braamstraat 6.

Hoe kan ik een bijlage invoegen in een email? Hoe kan ik foto’s die op mijn smartphone staan op mijn computer bekijken? Hoe kan ik zien hoe ik moet wandelen van het busstation naar mijn eindbestemming? Hoe installeer ik een app? Hoe verander ik het wachtwoord van mijn email of van internetbankieren? Waar is mijn bestand gebleven?

Maar ook als u wilt weten of een tablet iets voor u is, of waar u op moet letten bij de aankoop van een laptop kunt u er terecht. In het computerlokaal staan tien computers met Windows 7 en Google Chrome. Het is daarom niet nodig om een laptop of tablet mee te nemen, maar het mag wel. Sommige mensen vinden het fijn om op een vertrouwd apparaat te werken, en dan is het soms beter om de vragen te beantwoorden met het eigen apparaat voor je.

Kortom, me al uw vragen over internet, email, tekstverwerking, fotobewerking, sociale media en allerlei andere digitale zaken, dan bent u welkom tijdens de gratis computerinloop bij ’t Lindenkwadrant aan de 2e Braamtraat 6.

Neem voor meer informatie contact op met de ouderenconsulent Segbroek, 070-2052480, j.vanrossum@xtra.nl of kijk op www.voorwelzijn.nl