Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Buurt pakt het aan

Zaterdag 30 januari heeft een ploeg van zo’n 30 Regentesselaanbewoners alle perkjes aan de laan tussen Loosduinseweg en Regentesselaan onderhanden genomen. Dit leverde een behoorlijke verzameling hondenpoep, takken en zwerfvuil op. Alles gebeurde in grote harmonie en hopelijk is deze actie de opmaat voor een fraaie Regentesselaan. Er werden ook 25 weesfietsen gescoord en deze zijn van een lintje voorzien. Later dit jaar is de Regentesselaan aan de beurt voor een grote update volgens het wijkprogramma 2016. Deze bewoners zijn daarbij goed betrokken. Dit alles onder het motto: ” Buurt pakt het aan”

Contactpersonen Regentesselaan zijn Chris Willem Slager van nummer 95 en Jan Willem Klinkenberg van nummer 197. Tel070 3040504