DSC_0029
Zaterdag 30 januari heeft een ploeg van zo’n 30 Regentesselaanbewoners alle perkjes aan de laan tussen Loosduinseweg en Regentesselaan onderhanden genomen. Dit leverde een behoorlijke verzameling hondenpoep, takken en zwerfvuil op. Alles gebeurde in grote harmonie en hopelijk is deze actie de opmaat voor een fraaie Regentesselaan. Er werden ook 25 weesfietsen gescoord en deze zijn van een lintje voorzien. Later dit jaar is de Regentesselaan aan de beurt voor een grote update volgens het wijkprogramma 2016. Deze bewoners zijn daarbij goed betrokken. Dit alles onder het motto: ” Buurt pakt het aan”

Contactpersonen Regentesselaan zijn Chris Willem Slager van nummer 95 en Jan Willem Klinkenberg van nummer 197. Tel070 3040504

 

Over Aad van Schie

Wijkbewoner en vrijwilliger.

alles door Aad van Schie »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke