Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Buurtvoorstelling ‘Segbroek Souk!’

Vanaf half oktober tot aan de kerst was iedere woensdagavond een team van docenten en theatermakers in De Nieuwe Regentes aan de slag om met enthousiaste deelnemers in workshops en experimentjes ideeën uit te proberen voor een grote voorstelling voor en door de buurt. Op 18 december is de eerste informele voorstelling.

Na 18 december starten de voorbereidingen voor een grote voorstelling van, voor, in en door de buurt. Totaaltheater met muziek, zang, dans, theater, circus, beelden; een mozaïek van stukjes voorstelling dat samen een schitterend tafereel gaat opleveren. Een voorstelling waar nog lang over zal worden nagepraat en die er ook voor zorgt dat bewoners uit allerlei delen van het stadsdeel elkaar anders en beter leren kennen.

Hoewel het project dus al half oktober gestart is, kun je je nog aanmelden: Iedere woensdagavond 19.00-21.00 uur van 16 januari t/m 6 april zijn er repetities. De première is gepland op 19 april. Aanmelden kan via productie@denieuweregentes.nl o.v.v. Segbroek Souk en geef aan wat je het leukste vindt en waar je goed in bent. We kijken naar je (kunsten) uit!