Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Thomas (18) is wereldkampioen longboardmarathon

Thomas Slager uit Den Haag is voor de tweede keer op rij de allersnelste bij het wereldkampioenschap Adrenalina Skateboard Marathon in San Diego.

Thomas wereldkampioen2

Afgelopen zaterdag versloeg hij tweehonderd andere kandidaten, vooral jongens uit de VS. Daar is de sport namelijk enorm populair. In Nederland krijgt de sport veel minder aandacht, en dat is jammer want Thomas is er supergoed in!

Vrijdagochtend komt hij vanuit New York om 07:15 uur aan op Schiphol en haalt zijn moeder hem en zijn trainer op. Hij heeft een deck (plank van longboard) gekregen met daarop zijn titel. Dat is zijn prijs, er is ook een beker met zijn naam erop, maar die blijft in San Diego staan.

Filmje