Thomas wereldkampioen

Thomas Slager uit Den Haag is voor de tweede keer op rij de allersnelste bij het wereldkampioenschap Adrenalina Skateboard Marathon in San Diego.

Thomas wereldkampioen2

Afgelopen zaterdag versloeg hij tweehonderd andere kandidaten, vooral jongens uit de VS. Daar is de sport namelijk enorm populair. In Nederland krijgt de sport veel minder aandacht, en dat is jammer want Thomas is er supergoed in!

Vrijdagochtend komt hij vanuit New York om 07:15 uur aan op Schiphol en haalt zijn moeder hem en zijn trainer op. Hij heeft een deck (plank van longboard) gekregen met daarop zijn titel. Dat is zijn prijs, er is ook een beker met zijn naam erop, maar die blijft in San Diego staan.

Filmje

 

Tags:
Over Ed Vervoorn

Wijkbewoner en vrijwilliger. Communicatie: begrijpelijk maken van taal.

alles door Ed Vervoorn »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke