Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Weimarstraat: ook ’s winters eigenwijs

Maak het mee!

Op 13 december laat de Weimarstraat zien dat het stuk tussen Regentesseplein en het Koningsplein echt bijzonder eigenwijs is. Deelnemers aan deze wintereditie kunnen bij de ondernemers een kijkje in de keuken nemen of workshops volgen. Maak deze dag op een andere manier kennis met ondernemend Weimar en kijk hoe Whispering Wall papier, Jantje kaas, Kali Tengah koffie en thee, De Nieuwe Regentes theater, Beer fietsen, Love & Peas hapjes en RichArts meubels maakt. En dat is nog maar een kleine selectie uit het programma. Op 13 december kun je de hele middag letterlijk en figuurlijk van alles ‘mee’ helpen of leren maken in het meest eigenwijze stuk van de Weimarstraat.