Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Uitreiking zomerprijs voor de Crownies

Uitreiking zomerprijs voor de Crownies van Sportclub Hondius

Op woensdag 23 sept ontvingen vier jongens van Sportclub Hondius een oorkonde en 600 extra Crownies ( punten voor tickets voor amusementsparken) uit handen van Mark Verstraaten van Halt Den Haag in een huiskamer van Jonker Frans.
De jongens verdienden deze prijs voor hun wandeltocht door de wijk en gevoerde gesprekjes met vier rolstoel gebonden bewoners van Jonker Frans. Zij werden bij deze actie begeleid door twee werkers van Voor Welzijn. Van alle uitgevoerde acties in de stad waren zij als beste uitverkoren. Op de foto de vier knapen met begeleiders rond een van de deelnemers uit Jonker Frans.