Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Congres Hindustani

Op zondag 22 nov 2015 van 14.00 tot 18.00 uur organiseert de Stichting Hindustani de conferentie ‘Verbeter de relatie met je kind’, een conferentie voor alle Hagenaars en met name voor de Hindoestaanse gemeenschap over de rechten van het kind. De conferentie ‘Verbeter de relatie met je kind’ vindt plaats bij de Federatie Eekta, aan de Boylestraat 20.
Na het welkomstwoord van Indra Boedjarath, volgen enkele korte toespraken en een sketch door jongeren. Mevr Aarti Sarabdjitsingh spreekt over bescherming en verwaarlozing en mevr Aisah Manraj licht de projectresultaten ‘Preventie en aanpak kindermishandeling toe’. De middag kent een gevarieerd programma: sketches, toespraken, interviews, discussies en optredens van dansschool Samairra.