THEATER DE NIEUWE REGENTES – 12 OKTOBER TM 1 NOVEMBER Weimarstraat 63 – www.denieuweregentes.nl  Riboet Verhalenkunst brengt de Pop Up tentoonstelling tot leven in een kleurrijk podiumprogramma met verhalen, filmpjes, dans, muziek, hapjes en drankjes. Bijzonder onderdeel zijn de gefilmde portretten van de wereldondernemers in de buurt: de Egyptische visboer, de Ghanese fietsenmaker, het Israëlisch-Palestijnse restaurant, de Surinaamse Rotiwinkel en de Turkse pizzabakker. De culturele rijkdom van de Weimarstraat in beeld gebracht in sprekende korte clipjes. De middag belooft een gezellige, informele bijeenkomst te worden die je blik op de wereld in eigen stad verandert.

Zondag 18 oktober, 15.30 – 17.00 uur, inloop 15.00 uur: opening Pop Up Museum.

 

Tags: ,
Over Ed Vervoorn

Wijkbewoner en vrijwilliger. Communicatie: begrijpelijk maken van taal.

alles door Ed Vervoorn »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke