Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Opening Buitenfitness Newtonplein – sportieve aanwinst voor de wijk

Afgelopen vrijdag 25 september zijn de fitnessbuitentoestellen op het Newtonplein geopend. De opening vond plaats door Ria Becker van werkgroep Newtonplein en aanvrager Thomas Slager. Thomas woont dicht bij het plein en moest altijd naar het Zuiderpark om te kunnen trainen. November 2015 heeft hij tijdens een jongerenbijeenkomst in de Nieuwe Regentes voorgesteld om een buitenfitnessruimte aan te leggen op het Newtonplein. Onder begeleiding van het jeugdwerk Segbroek van VÓÓR Welzijn is hij hiermee aan de slag gegaan. Uiteindelijk zijn in samenwerking met de gemeente, werkgroep Newtonplein, VÓÓR Welzijn en Thomas de fitnesstoestellen gerealiseerd.

Newtonplein2