Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gezond en Wel Beurs Segbroek

Zoekt u informatie over gezond en vitaal ouder worden en zelfstandig blijven wonen? Bezoekt u dan de gezellige en informatieve Gezond en Wel Beurs. Deze beurs vindt voor de derde keer plaats en is op donderdag 1 oktober in wijkgebouw de Kruin, Acaciastraat 178 A, van 14.30 tot 16.30 uur.

In totaal 25 organisaties op het gebied van wonen, zorg, welzijn, praktische hulp en vervoer kunnen u informatie geven over bijvoorbeeld thuiszorg, ondersteuning in huis, praktische diensten zoals boodschappenhulp, vervoersdiensten of de Burenhulpcentrale, woonzorgcentra, hulpmiddelen, veiligheid in en rond het huis, gezond eten en koken, beweging, maaltijd verzorging, contact en vriendschap en nog veel meer.

ouderen en vitaliteit

Dit keer staat het thema ‘vitaliteit’ centraal in het kader van de maand van de vitaliteit. Ook zijn er een aantal nieuwe organisaties aanwezig, zoals Oopoeh (ouderen passen op huisdieren), Plicare, ‘Ik wil fietsen’ en Bijzonder thuisafgehaald waarbij wijkbewoners een extra maaltijd koken en waar nodig ook langs brengen.

Naast de stands kunt u uw bloeddruk laten meten, bloedsuiker laten prikken, een handmassage ontvangen, maaltijden proeven, meedoen met bewegingslessen en maar liefst drie workshops volgen: Eet je Vitaal door Mix Diëtisten, Vitaal door een gezonde woning door de GGD, Vitaal door Gezond en Veilig bewegen door de praktijk voor houding en beweging.

De beurs wordt mogelijk gemaakt en georganiseerd door Stichting Eykenburg, HWW Zorg, Florence, Bangerter Ergotherapie, Anjo Abbink Reflexologie, de Burenhulpcentrale Den Haag en VÓÓR Welzijn.

De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Ieder kan tussen 14.30 uur en 16.30 uur binnenlopen.