Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Speelgoedbeurs deelt uit aan jarige Ooievaarspashouders

De afgelopen maanden deelde De Speelgoedbeurs Den Haag aan het Westeinde 125a veel cadeaus uit aan jarige Ooievaarspashouders. De speelgoedbeurs heeft een gevarieerde voorraad speelgoed in huis. Als uw kind in de leeftijd van 1 tot 12 jarig is in de periode augustus tot en met december komt het voor de geschenken in aanmerking. U kunt per jarig kind drie stuks speelgoed komen uitzoeken in de winkel op de volgende tijden: maandag, dinsdag en woensdagmorgen tussen 10 en 12 uur en op de dinsdag en de donderdagmiddag tussen 13 en 15 uur. Neem wel het pasje van uw jarige kind mee.

Voor meer informatie zie: www.speelgoedbeurs.nl