Jongeren rijden ouderen

Sportclub Hondius op stap met bewoners van Jonker Frans

Donderdag 9 juli hebben Abdelkarim, Ayoup, Mohamed en Younes vier oudere bewoners meegenomen de wijk in. De reis ging vanaf Jonker Frans aan het Newtonplein via de Weimarstraat en Beeklaan naar het Emmashof in de Galileistraat. Daar was er een korte stop en daarna ging het via de Marconistraat weer terug. Om vervolgens met een ijsje af te sluiten in Jonker Frans. Behalve veel complimenten op straat van voorbijgangers waren er leuke gesprekken tussen de jongeren en ouderen.

Kortom een geslaagde dag: toen één van de jongeren te horen kreeg dat één van de ouderen al een jaar niet buiten was geweest (behalve in de tuin), gaf hij aan dat hij dit eigenlijk wel vaker zou willen doen. Een mooi initiatief krijgt zo vervolg.

Tags: ,
Over Ed Vervoorn

Wijkbewoner en vrijwilliger. Communicatie: begrijpelijk maken van taal.

alles door Ed Vervoorn »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke