Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Speelpleintje aan de Karel Roosstraat

Het speelpleintje aan de Karel Roosstraat is aan vernieuwing toe. Samen met de afdeling Groen en de omwonenden van het pleintje bedacht de afdeling Milieubeheer en Speelplekken nieuwe speeltoestellen en een totale opknapbeurt voor het bomenrijke speelpleintje. Woensdagmiddag 1 juli presenteerde Hakim Ahbarouch van het Stadsdeelkantoor de plannen aan de omwonenden en aan de spelende kinderen.

Zeker 15 ouders kwamen het bord met daarop de nieuwe situatie bekijken en bespraken met Hakim het plan en mogelijke alternatieven. Het mooie van de middag was ook dat de buurtbewoners de komst van Hakim meteen aangrepen om het te hebben over tal van andere zaken die voor hen van belang zijn. Het was een mooie, zinvolle middag!