Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Energiefestival

Het is zondagavond 5 juli en de redactie van Konkreet Nieuws roept het jaarlijkse Energiefestival uit tot het meest onderschatte festival van Den Haag!

Wat was het een geweldig festival met tientallen optredens van hoog niveau! Iets voor 13.00 uur opende onze wethouder, Joris Wijsmuller, het festival en meteen daarna startte met  de trompettist Zsolt het gevarieerde programma.

De strakke choreografie van de enthousiaste DD-Dance girls was waanzinnig knap; djembee door Aly N DiaYe Rose (met een prachtige buikdanseres…), knappe acts van leden van Cirsusschool Circaso, het koor van de Klepkids, het moderne vioolspel door Shauntell … het gehele programma (behalve de hier genoemde traden nog acht groepen op!) had variatie en vaart en het niveau van de optredens lag erg hoog! Een fantastisch festival! Hou de datum komend jaar vrij.