Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Culturele Parade

Zaterdag 4 juli vierde de Culturele Parade Den Haag haar jaarlijkse feestelijke evenement – nu alweer voor het zesde jaar. Vanaf 13.00 uur luisterde het publiek naar toespraken binnen het gezamenlijke thema ‘verbinden’, onder andere tegen discriminatie, tegen homohaat en tegen het stigma HIV. 1 minuut stilte om aandacht te besteden aan gebieden waar mensen het minder goed hebben dan in Nederland, sloot het voorprogramma af. Om 14.00 uur stapten de 17 ‘landen’ door de Poort van de Verademing voor een tocht door de wijk. India, Polen, Nieuw Guinea, Brazilië, Angola, Roemenie, Uganda, Sudan, Ghana, Nigeria, Antillen, Suriname, Curaçao, Bulgarije, China, Turkije en… Nederland.

De toespraak door Rabin Baldewsingh en optredens van verschillende landen sloten het gevarieerde programma af. Op naar de zevende editie!