Galvani2

De Galvanischool heeft de festiviteiten vanwege 100 jarig bestaan met een geweldig slotfeest afgesloten. Het meestal toch al flink uitgebreide jaarlijkse zomerfeest was nog even opgepimpt door ouders, juffen en meesters, ondersteunend personeel en natuurlijk de kinderen zelf! Op vrijdag de 26e na schooltijd zaten de ouders vol verwachting klaar (of ze waren nog bezig om de vele kraampjes gereed te maken) terwijl de kinderen in het hutgedeelte een plekje zochten. Directeur Yvonne Rouwhorstkwam superlatieven tekort om iedereen te bedanken voor de spetterende activiteiten voor het 100 jarig bestaan. De trommelkids konden bijna niet wachten om ‘aan de slag’ te gaan en daarmee werd ook meteen het slotfeest ingeluid!

 

 

Tags: , ,
Over Ed Vervoorn

Wijkbewoner en vrijwilliger. Communicatie: begrijpelijk maken van taal.

alles door Ed Vervoorn »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke