Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

100 jaar Galvanischool was 1 groot feest

De Galvanischool heeft de festiviteiten vanwege 100 jarig bestaan met een geweldig slotfeest afgesloten. Het meestal toch al flink uitgebreide jaarlijkse zomerfeest was nog even opgepimpt door ouders, juffen en meesters, ondersteunend personeel en natuurlijk de kinderen zelf! Op vrijdag de 26e na schooltijd zaten de ouders vol verwachting klaar (of ze waren nog bezig om de vele kraampjes gereed te maken) terwijl de kinderen in het hutgedeelte een plekje zochten. Directeur Yvonne Rouwhorstkwam superlatieven tekort om iedereen te bedanken voor de spetterende activiteiten voor het 100 jarig bestaan. De trommelkids konden bijna niet wachten om ‘aan de slag’ te gaan en daarmee werd ook meteen het slotfeest ingeluid!