Een prachtig concert door Kamerkoor Kwintessens was het, zaterdagavond. De Kanon van Pokajanen, gecomponeerd door Arvo Pärt. In de ruwe omgeving van de Electriciteitsfabriek aan het De Constant Rebecqueplein zongen de zangers rechtstreeks tot de harten van het publiek. De lichte brom van de machines in de andere hal ver op de achtergrond zorgden met de heldere zang voor een bijna gewijde sfeer. De honderden toeschouwers brachten hun eigen stoeltjes mee.

Wat gebeurt er toch veel en soms zo onverwacht in onze wijk! In oktober meer van deze zanggroep, Via dit mailadres ontvang je hierover berichten?

20150418_202642[1] 20150418_201610

Tags:
Over Ed Vervoorn

Wijkbewoner en vrijwilliger. Communicatie: begrijpelijk maken van taal.

alles door Ed Vervoorn »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke