Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Lintjes voor ReVa jongeren Mustafa en Thomas

Vrijdag 24 april zijn in de Raadszaal aan het Spui de jaarlijkse Haagse Lintjes aan verdienstelijke Haagse kinderen en jongeren uitgereikt door locoburgemeester Ingrid van Engelshoven. Reva heeft met twee nieuw onderscheiden jongeren, Mustafa en Thomas, een goede beurt gemaakt.

Deze jonge traditie komt voort uit het project ‘Vertrouwen op Haagse Kracht’. Er waren 15 kinderen/jongeren geselecteerd door een breed samengestelde jury. Reva heeft met twee nieuw onderscheiden jongeren een goede beurt gemaakt deze ronde.

Mustafa Bingol, 18 jaar en woonachtig in de Karel Roosstraat, heeft zich onderscheiden door al jaren groepen kinderen en pubers te begeleiden bij sportactiviteiten op het Hondiusplein. De goedlachse Mustafa is bezig met de Vavo om in de toekomst alsnog werktuigbouwkundig ingenieur te kunnen worden, zijn droom. Maar hij blijft voorlopig actief op het Hondiusplein

Thomas Slager,17 jaar, woont in de Weimarstraat en is een specialist op de zogenaamde Longboard. Ook hij is actief in het begeleiden van kinderen op het Hondiusplein en heeft de status van ‘scholar’ bij de Richard Kraycek Foundation. Hij is ookj mantelzorger voor zijn chronisch zieke moeder. Een goudgerand lintje dus. Hij wilde graag het woord en vertelde dat zijn moeder ook een grote bijdrage levert aan de organisatie van zijn Longboardactiviteiten en dus ook mee deelde in de eer.

Deze twee jongeren worden door de medewerkers van Voor Welzijn begeleid.

Lintje_met vier

Lintje2  lintje1