Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Eerste KonkreetNieuws in de brievenbus

Iedereen was het erover eens: de eerste KonkreetNieuws ziet er geweldig uit! Toen de nieuwe wijkkrant donderdag om 17:45 uur aan stadsdeelwethouder Joris Wijsmuller werd overhandigd waren er al heel wat kranten bezorgd door de fitte bezorgers. Met dit weer was het alleen maar leuk om te bezorgen natuurlijk, en ook de hapjes en de soep na afloop gingen er goed in. Maar eerst sloeg iedereen aan het lezen, inclusief de wethouder; want ook de artikelen waren om te smullen.

Konkreet_ploeg1  Konkreet_ploegjongens

Zo, de kop is eraf. Nu al aan de slag met het juninummer. Wil je reageren of heb je een tip of een nieuwtje over onze prachtwijk Regentes/Valkenbos? Mail ons. En ga ook naar onze Facebookpagina (like en nodig ook je vrienden uit om te liken!). Of reageer onderaan dit bericht.

Konkreet_team met JWKonkreet_lezerKonkreet__Joris2