Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Vivánt sluit postagentschap Weimarstraat

Het was allemaal zo gemakkelijk: pakketje afwegen en afgeven of ophalen bij Vivánt in de Weimarstraat, volgens eigen zeggen dé tabaks- en gemakswinkel. Maar ergens in januari van dit jaar is besloten om abrupt met de pakketservice te stoppen. Sterker nog, sinds kort is de winkel (tijdelijk?) helemaal gesloten. Vervelend, lastig en een verschraling van het diensterlenings aanbod. Het is not-done om te beweren dat alles vroeger beter was, los van de vraag wanneer ‘vroeger’ precies was. Maar een ding was, pak hem beet, 10 jaar geleden echt beter geregeld; het postkantoor. Daar kon je zonder na te hoeven denken terecht voor alle post- en geldzaken en achter de balie stond overwegend personeel dat zichtbaar plezier had in het werk. Het is vreemd dat in een tijd waarin steeds meer mensen online inkopen doen via Marktplaats, Zalando en bol.com, er geen fatsoenlijke pakketdienst meer is in de Weimarstraat.