Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Bibliotheek Segbroek

Natuurlijk kun je in bibliotheek Segbroek, Weimarstraat 353, boeken en cd’s lenen…, maar is nog zoveel méér. Een kort overzicht.

Op 4 mei en 1 juni van 10.00 tot 10.45 uur organiseert de bibliotheek het Babycafé. Voorlezen, vertellen, praten en zingen bij plaatjes. Speellezen met een baby blijkt heel goed te zijn voor de taalontwikkeling.

Elke woensdag van 14.00 tot 15.00 uur hebben peuters, kleuters en andere liefhebbers in de bibliotheek ‘Voorleespret’. Verhalen prikkelen de fantasie en ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen. Op 24 april, 29 mei en 26 juni van 10.00 tot 11.00 is er Peutertijd. Je reserveert even van te voren?

Wil je handiger worden op het gebied van computers en internet? Volg dan maandag, donderdag en vrijdag telkens van 14.00 tot 16.00 uur in een veilige omgeving korte lesmodules Internet. Maar ook als je je bankzaken digitaal wilt leren regelen of DIGID wilt gebruiken of zelfs als je je vakantie voortaan on line wilt kunnen boeken, staat bij Bibliotheek Segbroek het Klik & Tik lesprogramma voor je klaar.

Alle informatie over de activiteiten hierboven kunt u vinden op www.bibliotheekdenhaag.nl; je kunt ook contact opnemen met bibliotheek Segbroek segbroek@bibliotheekdenhaag.nl of 070-353 55 11