Het is nog maar een jaar geleden dat wethouder Ingrid van Engelshoven de tuin “T Gras van de Buren officieel opende. De tuin is een initiatief van wijkbewoners en ligt tussen het De Consant Rebecqueplein en de Joseph Ledelstraat. De moestuin voor buurtbewoners is inmiddels een succesvolle ontmoetingsplaats voor de bewoners.
In december kreeg ’T Gras van de buren al een nominatie voor de Gouden Klinker. Die klinker reikt de gemeente uit aan mensen die samen actie ondernemen om hun omgeving prettiger en veiliger te maken. En op vrijdag 1 mei is het zover. Om 15.00 uur komt Joris Wijsmuller de Gouden Klinker instraten bij t Gras van de Buren. Het wordt een gezellige middag daar aan het De Consant Rebecqueplein.

Tags: , ,
Over Aad van Schie

Wijkbewoner en vrijwilliger.

alles door Aad van Schie »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke